Jeszcze miesiąc temu praktycznie mat do bagażnika dla O3 na allegro nie było, nic oprócz ORI, a w mojej O1 taka mata zdała świetnie egzamin (allegro za 50zł jakiś zamiennik). Zatem ucieszyłem się jak w końcu zaczęły się pojawiać aukcje i już jedną matę dla siebie zamówiłem tutaj: http://allegro.pl/skoda-octavia-iii-...455780097.html Czekam teraz aż do mnie przywędruje kurierem to dam znać jak to wygląda.
Mata ori ma jeden wielki minus, brak rantów, gdzie jak coś się wyleje to od razu leci do bagażnika. Pamiętam jak w O1 coca-cola w zgrzewce była gdzieś nieszczelna i tak z niecały litr się wylał na matę. Dzięki rantom wystarczyło trochę wchłonąć napój w ścierki, ostrożnie matę wyciągnąć, na bezdotykowej myjce przelecieć karcherem i gotowe
Bez rantów pewnie cały bagażnik i wykładzina do dzisiaj by się kleiła.
Mata ori ma jeden wielki minus, brak rantów, gdzie jak coś się wyleje to od razu leci do bagażnika. Pamiętam jak w O1 coca-cola w zgrzewce była gdzieś nieszczelna i tak z niecały litr się wylał na matę. Dzięki rantom wystarczyło trochę wchłonąć napój w ścierki, ostrożnie matę wyciągnąć, na bezdotykowej myjce przelecieć karcherem i gotowe

Komentarz